Logo

Assortiment

Ontdek ons gamma

Rund-, varkens-, kalfsvlees & gevogelte

Bij Keurslager Claeys-Eggermont hebben we een uitgebreid assortiment aan vlees. U heeft de keuze uit:

Rundvlees

Onze slagerij werkt samen met de hoeve Spiesschaert-Claeys in Ruiselede om u sappig en mals rundvlees te kunnen aanbieden. Op de hoeve worden Belgische witblauwrunderen gekweekt, die zorgvuldig geselecteerde voeding krijgen. Die verbetert de malsheid en smaak van het vlees aanzienlijk.

Varkensvlees

Versnijden we in ons atelier om de beste stukken in onze toonbank te kunnen uitstallen. Bovendien kunnen we bepalen welke delen we in onze fijne vleeswaren verwerken.

Om het varkensvlees Duroc d’Olives te verkrijgen, volgen de varkens in kwestie een speciaal dieet. De dieren eten een mix van granen, namelijk tarwe, gerst en maïs, waaraan olijfolie wordt toegevoegd. Daardoor wordt de smaak beter en het vlees malser.

Kalfsvlees

In onze toonbank ligt uitsluitend kalfsvlees dat op Belgische bodem gekweekt is.

Gevogelte

Dagelijks wordt er in onze slagerij vers gevogelte (bv. kip en kalkoen) geleverd. Dat verwerken we tot fijne vleeswaren of in warme en panklare gerechten.

Wild

Tijdens het jachtseizoen hebben we wild in de aanbieding, waaronder ree, hert, fazant en haas. Daarbuiten of voor speciale gelegenheden kan u wild bij ons bestellen.

Wat vindt u nog bij ons?

Naast onze verschillende soorten vlees kan u bij ons tal van andere producten kopen. Hieronder geven we u een overzicht van ons aanbod:

Van lasagnes tot soepen

Afhaalautomaten

Behalve in onze winkel kan u aan onze automaten terecht voor onder andere dagschotels, lasagnes, ovenschotels, salades en soepen, net als voor desserten, frisdranken, brood en snoep.

Onze automaten staan net voor onze winkel in Aalter en in Knesselare. U kan er makkelijk met cash of via Bancontact betalen.

winkel

Geopend op 11 november

Op zaterdag 11 november is Keurslager Claeys-Eggermont geopend van 07.30 uur tot 12.00 uur. Wij verwelkomen u graag in onze slagerij. Tot dan!

Sluitingsdagen oktober & november

Keurslager Claeys-Eggermont zal gesloten zijn op maandag 30 oktober, dinsdag 31 oktober en woensdag 1 november. Vanaf vrijdag 3 november verwelkomen we u graag weer in onze slagerij. Tot dan!