Assortiment
Rund-, varkens-, kalfsvlees & gevogelte
Bij Keurslager Claeys-Eggermont hebben we een uitgebreid assortiment aan vlees. U heeft de keuze uit:
Rundvlees
Onze slagerij werkt samen met de hoeve Spiesschaert-Claeys in Ruiselede om u sappig en mals rundvlees te kunnen aanbieden. Op de hoeve worden Belgische witblauwrunderen gekweekt, die zorgvuldig geselecteerde voeding krijgen. Die verbetert de malsheid en smaak van het vlees aanzienlijk.
Varkensvlees
Versnijden we in ons atelier om de beste stukken in onze toonbank te kunnen uitstallen. Bovendien kunnen we bepalen welke delen we in onze fijne vleeswaren verwerken.
Varkensvlees Gusto
Het ambachtelijke vlees van Gusto heeft een mooi gemarmerd uitzicht en een volle smaak. Het goed doorspekte vlees wordt al generaties lang met respect gekweekt. Vakmanschap komt dan ook op de eerste plaats. Het vlees wordt met aandacht voor dierenwelzijn gekweekt. Net zoals onze slagerij is Gusto gelegen in Aalter.
Kalfsvlees
In onze toonbank ligt uitsluitend kalfsvlees dat op Belgische bodem gekweekt is.
Gevogelte
Dagelijks wordt er in onze slagerij vers gevogelte (bv. kip en kalkoen) geleverd. Dat verwerken we tot fijne vleeswaren of in warme en panklare gerechten.
Wild
Tijdens het jachtseizoen hebben we wild in de aanbieding, waaronder ree, hert, fazant en haas. Daarbuiten of voor speciale gelegenheden kan u wild bij ons bestellen.
Naast onze verschillende soorten vlees kan u bij ons tal van andere producten kopen. Hieronder geven we u een overzicht van ons aanbod:

BBQ-vlees
Heel het jaar door verkrijgbaar op bestelling.

Belegde broodjes
Keuze uit meergranen- en witte broodjes, ovenkoeken of sandwiches. Wij bakken onze broodjes twee tot drie keer per dag vers.

Bereidingen
Dagschotels, pasta’s & soepen, al dan niet met seizoensgebonden producten klaargemaakt.

Brood
Brood, stokbroden en sandwiches zijn dagelijks bij ons te verkrijgen. In het weekend voorzien we daarnaast ontbijtkoeken, pistolets, rozijnenbrood en koekebrood.

Desserts
Huisbereide chocomousse, vanillepudding met speculoos, rijstpap, tiramisu, donuts & rijsttaartjes. Onze pannenkoeken en broodpudding zijn eveneens het proeven waard!

Fijne vleeswaren
Wij bereiden onze fijne vleeswaren gedeeltelijk zelf en kopen die deels aan bij gerenommeerde producenten. U kan het vlees als beleg gebruiken of aan een tapasschotel toevoegen.

Kaas
In ons ruime gamma aan Belgische en Franse kazen is er voor ieder wat wils. Met die variëteit aan kazen stellen we kaasschotels samen, die we met (gedroogd) fruit, noten en vijgenkonfijt kunnen afwerken.

Panklare gerechten
Dagvers & in eigen atelier bereid.

Salades
Voedzame & smaakvolle salades die als beleg of apart gerecht gegeten kunnen worden.

Vis
Op vrijdag - zoals de traditie voorschrijft - kan u in onze slagerij telkens uit drie soorten vis kiezen.

Wijn
Witte, rode en roséwijn om uw vlees- of visgerechten compleet te maken.
Afhaalautomaten
Behalve in onze winkel kan u aan onze automaten terecht voor onder andere dagschotels, lasagnes, ovenschotels, salades en soepen, net als voor desserten, frisdranken, brood en snoep.
Onze automaten staan net voor onze winkel in Aalter en in Knesselare. U kan er makkelijk met cash of via Bancontact betalen.
